Bezoeken


The Next step to Smart Manufacturing

De Nederlandse Metaal Dagen is een uniek event voor de professional uit de metaalindustrie. Waar bij andere events meestal de machines en producten centraal staan, richten we ons bij De Nederlandse Metaal Dagen op oplossingen. Oplossingen om slimmer te produceren.

De Nederlandse Metaal Dagen heeft een inspirerend en inhoudelijk seminar- en congresprogramma met Keynote speakers in het theater. Daarnaast zijn er twee exposantengroepen op de beurs te vinden:

  • Leveranciers van slimme productietechnologie
  • Toeleveranciers welke door slim te produceren de concurrentie aankunnen met lagelonenlanden en de hoogste kwaliteit kunnen leveren

Bezoeken aan De Nederlandse Metaal Dagen is geheel gratis voor professionals uit de maakindustrie.

Responsive image

De Wereld is er in een paar jaar compleet anders uit komen te zien. De Pandemie maar zeker ook de blokkade van het Suezkanaal hebben ons laten realiseren hoe kwetsbaar lange toeleveringslijnen zijn. Het is duidelijk dat de vergaande globalisering deels moet worden teruggedraaid om de Europese en Nederlandse economieën te beschermen. Maar hiervoor zal de arbeidsproductiviteit in Nederlands fors omhoog moeten. Om te kunnen concurreren met de nu nog lagelonenlanden zal de maakindustrie moeten investeren in Smart Manufacturing, zeker met de huidige krapte op de arbeidsmarkt.

Responsive image

Smart Manufacturing (slimmer produceren) is niet hetzelfde als Industrie 4.0 of als Smart industry Smart Manufacturing is blijven kijken naar de processen in het bedrijf en proberen het elke keer een stukje slimmer te doen. Ten opzichte van een complete overgang naar 4.0 zijn er Smart Manufacturing oplossingen vaak al te bereiken met een hele kleine investering. De Nederlandse Metaal Dagen helpt u op weg als u nog moet starten met Smart Manufacturing en heeft ook voor bedrijven die al verder in het proces zijn nog volop te bieden. Het proces van slimmer produceren stopt immers nooit.

Responsive image


Praktische Informatie

Responsive image

Locatie

Brabanthallen, hal 7
Diezekade 2
5222AK ‘s-Hertogenbosch

De Brabanthallen is een van Nederlands grootste evenementenlocaties met ruim 55.000 m2 vloeroppervlakte en gelegen in hartje ’s-Hertogenbosch.

Openingstijden

Woensdag: 10:00 uur – 17:00 uur
Donderdag 10:00 uur – 17:00 uur
Vrijdag 10:00 uur – 17:00 uur


Bereikbaarheid

De locatie Brabanthallen is uitstekend bereikbaar, nabij de A2, A59 en A65 en op een half uurtje rijden van Eindhoven Airport. Op minder dan 40 minuten van Eindhoven, Tilburg, Breda, Utrecht, Arnhem en Nijmegen.

LocatieParkeren

Er zijn ruim 4.000 parkeerplaatsen + elektrische oplaadpalen aanwezig.

Openbaar Vervoer

De Brabanthallen bevinden zich op 10 minuten loopafstand van NS Station ’s-HertogenboschTerugblik

Een terugblik op De Nederlandse Metaal Dagen 2023.ALLE FOTO'S BEKIJKEN